ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING
Vakna upp pigg och fräsch med perfekta fransar varje dag! Med ögonfransförlängning sparar du tid och får ett naturligt eller dramatiskt utseende. Vi på Järfälla Laserklinik har gått Finare fransars utbildning och är även utbildad i härdplast på lash for lash. Från 2017 kommer det att vara lag på härdplastutbildning för att få arbeta med Fransförlängning.

METODER

Singelmetoden: Man fäster en syntetisk frans på en av dina egna fransar. Cirka 75-95 st fransar används per öga beroende på hur fylliga fransar du vill ha. Fransarna finns i längder från 7-16 mm och tjocklek 0.15 mm, 0.20 mm, 0.25 mm. Det går självklart bra att blanda böjningarna. Längderna blandar man alltid för att anpassa till dina egna fransar.

Böjningar: B-Böj är den minsta böjen och passar dig som vill ha ett naturligt resultat. C-Böj är den mellersta böjen som passar dig som brukar böja dina naturliga fransar. D-Böj är den mest böjda fransen som passar dig som vill ha ett mer dramatiskt resultat.

Volymfransar: Man fäster 3-7 tunna fransar av syntetisk mink på dina egna fransar. Fransarna finns i längderna 7-15 mm och tjocklek 7-15 mm. Det går självklart bra att blanda böjningar och längder blandar vi alltid för att passa dina naturliga fransar.

Böjningar: B-Böj är den minsta böjen och passar dig som vill ha ett naturligt resultat. C-Böj är den mellersta böjen som passar dig som brukar böja dina naturliga fransar. D-Böj är den mest böjda fransen som passar dig som vill ha ett mer dramatiskt resultat.

ATT TÄNKA PÅ INNAN

Om det är möjligt kom gärna utan ögonmakeup Och med helt torra fransar. Undvik gärna kräm på fransarna före behandlingen. Om du har väldigt ljusa fransar rekommenderar vi att dom färgas före behandling Självklart kan vi hjälpa dig med det. Behandlingarna finner du under prislistan.

Innan vi börjar behandlingen kommer vi tillsammans med dig göra en kortare konsultation för absolut bästa resultat för just Dig och dina fransar Alla våra kunder önskar olika längder, former, böjningar och mängd fransar. Vi är väldigt måna om att du ska Trivas i dina fransar och vara nöjd med vårt jobb.

ATT TÄNKA PÅ EFTER

Dom 24 första timmarna behöver du undvika vatten på fransarna för att limmet inte ska lösas upp. Det är väldigt viktigt för fransarnas hållbarhet. Olja är något du ska undvika att ha på fransarna. Så använd gärna oljefri rengöring Till ögonen. Detsamma gäller sololjor och solkräm vid utlandsresa Och på sommaren. Det finns även ett ämne som heter Propylen Glycol som kan lösa upp limmet snabbare så kolla gärna i dina produkter hemma och undvik det då nära ögonen. Det går jätte bra att ha mascara på fransarna men gärna mest till toppen och ingen vattenfast då du lättare ska kunna tvätta bort den.

SEYFVi är även medlemmar i Seyf (Svenska Estetikers Yrkesförbund) och vi innehar behandling/skadeförsäkring på salongen!